onsdag 9 juni 2010

Första passet efter Maran...

Idag så kände jag att det var färdig-vilat för mig.
Sedan i lördags så har jag inte motionerat något alls.
Igår så kände jag att jag saknade träningen. Veckan innan maran var ju också väldigt lugn.
Igår så hade jag därför tänkt att gå till Sats och sitta på motionscykeln någon halvtimme. Fast det blev inte så, för när jag satt på bussen hem från jobbet och lutade huvudet mot fönstret så kände jag att jag bara ville hem och sova, inte träna. Varför inte tänkte jag, kröp ner i sängen istället och somnade nästan direkt, klockan fem på dagen.

Idag så kände jag mig också trött efter jobbet men när jag och Thomas hördes av vid femtiden och bestämde oss för att ta en powerwalk och känna på hur benen kändes så tyckte jag trots tröttheten att det var ett bra beslut. Det gäller att komma igång igen efter marathon, det känns inte bra om det blir ett för stort glapp i träningen!

Jag småjoggade ner mot sjöarna och förvånades lite över hur lätt det kändes! När jag stod och väntade på Thomas så kom Löparjanne kutandes med Stockholm marathon t-shirten på. Vi pratade såklart om Lördagens äventyr och om lite lopp-planer framöver! När Janne sprang vidare så började jag tycka att det var lite konstigt att Thomas inte dykt upp! Jag var lite sen till mötesplatsen och hade även pratat med Janne ett bra tag...hm... Jag frågade några vad klockan var och klockan var, och den var en kvart senare än vår mötestid. Inte så likt Thomas! Jag hade ingen mobil med mig och började fundera på om vi missuppfattat varann om vart vi skulle mötas. Så jag gick runt och spejjade utan resultat. Plötsligt så ser jag en cyklist med en bekant löparjacka komma farandes och hans sena ankomst hade sin förklaring, han hade fastnat i hissen!!!

Powerwalken varade i ca. 10 meter innan steget förvandlades till ca. femkilometer lätt jogg i prat-tempo, det dominerande samtalsämnet var givetvis Stockholm Marathon 2010! :)
Tack för trevligt sällskap Thomas! :)

3 kommentarer:

Thomas sa...

Tack själv!

Tycker att det blev en alldeles lagom uppstart efter maran, även om jag fuskade med lite simning i tisdags. Lugnt och trevligt, precis som det skall vara.

Kram!
Thomas

Petra sa...

Grattis till en kanontid på maran!! Heja dig!

Lina sa...

Petra: TACK!!! Desamma!!!