tisdag 15 juni 2010

Parloppet

Uppvärmningen



I kväll så sprang jag och brorsan parloppet i vackra Hagaparken. Vi värmde upp, joggandes, ordentligt innan, och var bara med en kort stund på den gemensamma uppvärmingen Jag skulle aldrig nöja mig med bara en sådan aerobics-uppvärmning, ska jag springa så vill jag värma upp springandes. Vi var därav bara med i några minuter, och vi hade nog lite svårt att vara seriösa :) Loppet gick bra! Det känns som om jag återhämtat mig ganska bra nu efter Marathon

Nu så ser jag minst sagt framemot sommarens träning! Det är så mycket kul löpar-relaterat som jag har framför mig nu, vilket känns fantastiskt roligt.




Joels snygga avslutning!

5 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

Kanonbra bild på Din brors spurt! Den måste han vara nöjd med!!

Thomas sa...

Härligt att höra att återhämtningen gått bra, nu är det bara att gå på träningen igen. Men det behöver jag väl knappast säga :)

Jag håller med Pernilla om bilden på brorsan, men frågan är om det är du som tagit bilden? Det ser verkligen ut som att han har kopierat Usain Bolt :)

LOPARJANNE sa...

Härligt att känslan är så inför sommarens träning. Och grattis till ett bra parlopp med brorsan!

Ser ut att gå fort på upploppet... Något ni har i blodet alltså :)

Alexander Abrahamsson sa...

Har han fastnat för löpningen nu då? Schysst bild du fick på honom iaf : )

Lina sa...

Jaa..asså, det var mamma som tog bilden ;) han slog mig med en dryg minut :) Jag ska försöka få honom att springa hässelbyloppet nu också :)