onsdag 16 juni 2010

Italia!

I morgon eftermiddag så bär det av till Italien på en underbar semester! Hur härligt som helst!!! Så nu så är det packning för full rulle här hemma! :)
Självklart så åker löparskorna med!! Men jag ska även hinna med en längre runda i morgon innan det bär av till flyget har jag tänkt.
Det kommer nog kanske att bli lite mindre löpning än vanligt, det finns ju faktiskt rätt mycket som jag vill hinna uppleva i Italien :)
Det gäller därför att planera in löpningen rätt så att man hinner med allt! :) Men så är det ju lite till vardags också, så det kommer nog inte att vara något problem.
Jag brukar ju till exempel ibland springa morgonpass innan frukost, när jag har saker inplanerade på eftermiddagen, det kan jag ju även göra i Italien. Det är inte bara "tidsmart" utan även så smakar frukosten tusen gånger godare, efter en runda! :)

Jag vet de som aldrig skulle ta med löparskorna på semestern trots att de springer här hemma och det har jag lite svårt att förstå. Jag gillar ju löpning, annars skulle jag ju inte ägna mig åt det så mycket som jag gör. Att inte få springa av mig på en hel vecka när jag är frisk och pigg det vore nästintill olidligt. Jag skulle få alldeles för mycket överskottsenergi och säkert bli lite småirriterad. Min kropp är ju van vid detta nu! :) Jag ser också verkligen framemot mina kommande utforskningsrundor på okänd mark! :)

4 kommentarer:

Kalle sa...

Ha en underbar skön semester!☼

Lina sa...

Tack kalle!! :)

Ousa sa...

Åhh, Italien dit ska jag i September. Om du inte varit där förut kan jag medela att deras frukostvanor INTE är som våra... Jag brukar ta me mörktbröd, havregryn, frön ovs. Vitt bröd, Jos, kaffe, marmelad, om du har tur lite skinka. ;) Fast de kanske skiljer sig rejält på olika platser. Hoppas du får en underbar resa.!!!

Thomas sa...

Och, tänk på att du morgonpasset hinner rekognicera det ni ska se senare på dagen. Det blir som att se/uppleva allt igen i slow motion.

Ha en superskön semester!