onsdag 4 augusti 2010

Ojojoj...

Sa mycket traning det har blivit har i Spanien!
I tisdags sa sprang jag min tempostracka upp pa bergets topp igen, pa 14:34, mitt mal under semestern ar att komma under 14 minuter! Jag SKA klara det!! :) Det skulle vara intressant om jag hade en pulsklocka i dessa lagen! :) Det gar upp for mig mer och mer vilken viktig intressant info som jag missar genom att inte ha puls och gps-klocka! :) snart, snart, snart sa har jag en! :)

I morse sa ringde klockan kl. 8 da det var dags for langpass!!!! :)
2 h och 17 minuter var jag ute och sprang! Jag tog en ny vag pa berget sa det var ett tufft pass med mycket backar och sand. Jag hade min camelpak pa ryggen, fasiken vilket bra kop det dar var for langpassen, hade bananer med mig ocksa, det far plats mer an man tror i den dar!

I morgon sa ska jag fixa och lagga upp lite bilder! Antingen sa ska jag fixa mobilt internet eller ett Usb-minne som jag kan fora over ifran har pa internetcafet! :) Nu sa ska jag ga och sova pa stranden innan nasta pass vantar, en simtur i atlanten! :)

1 kommentar:

Thomas sa...

Härligt att höra att du har det så bra på semestern och att du får ut så mycket träning. Törs man träna med dig när du kommer hem sedan?

Kram
Thomas