onsdag 25 augusti 2010

God morgon! Tjejmilen närmar sig...

Jag sitter och dricker morgonkaffe och har precis läst ett inspirationsmail inför tjejmilen från Lisa Blomme´och Malin Ewerlöf. Nästa helg är det ju tjejmilen, så roligt!

Jag har inte fokuserat så mycket på tjejmilen efter att jag blev sjuk. Jag börjar tvivla på "PB" som jag var inne på tidigare men jag kanske ändrar mig när jag börjar komma igång på riktigt igen. De första passen efter att man varit sjuk är alltid lite sega. Mentalt sätt så kommer jag såklart att styra tankarna mot att satsa när det väl närmar sig. Det är viktigt tycker jag, att vara mentalt taggad och förbered när det vankas lopp! :)

Jag tycker att det ska bli väldigt intressant att springa med min Garmin under loppet. Skönt att ha koll på sin egen fart! När jag springer lopp så brukar jag ofta lite osäkert tänka "är detta ett bra tempo?" Jag tycker att det är otroligt svårt att avgöra när man springer brevid så många andra löpare. Vid kilomretermarkeringarna så brukar jag räkna ut hur jag ligger till, och då är det viktigt att dessa markeringar är rätt utsatta. Nu ska det bli att ha koll på mig själv och mitt tempo. Jag kan försöka hålla en jämn fart och inte dras med eller ned av andra. Kanske kan det påverka min tid?

2 kommentarer:

hanna sa...

heeey jag gillar din blogg!

Sara Jansson sa...

Det kommer att bli grymt! Ses där!