måndag 26 november 2012

Måndagslyx!

Hallå!
Idag har jag vilat från träningen.
Jag var istället på en ansiktsbehandling på min favorit hudvårdsklinik acnespecialisten!
Jag var ju på spa i helgen, som ni vet, men då gjorde jag ingen behandling. Jag bara badade, bastade och relaxade. Inte illa det heller! :)
Acnespecialisten har enligt mig dock de bästa behandlingarna, så det är där jag föredrar att "behandlas"!
Första gången som jag besökte de för en ansiktbehandling var jag bara ca. 13 år gammal, länge sedan!!!
När jag vid något tillfälle har gått på en ansiktsbehandlig någon annanstans (och gjort en porrengöring) så har det aldrig känts lika grundligt och proffsigt som på Acnespecialisten.
Jag har då alltid känt mig besviken på resultatet.
Här, däremot, går de verkligen igenom huden ordentligt, det känns verkligen fräscht!

Under behandlingen ångas huden upp.  Därefter genomförs en portömning (vilket är mindre skönt)
Det är just detta moment som gör att huden blir rengjord på djupet.
För att ytterliggare fräscha upp huden tillfördes även mycket fukt. Det passar för just min hudtyp då jag har en ganska torr och känslig hy.

Trevlig personal har de förövrigt också! Som berättar vad som sker under behandlingen och som ger bra tips och råd!Många förknippar en skönhetsbehandling med "en lyxig stund" och ja, visst känns det lyxigt, men jag ser alltid mest fram emot resultatet! Att jag får bättre hud när jag kontinuerligt gör behandlingar och använder bra produkter är det som lockar allra mest! 
Min hud utsätts för ganska mycket. Jag springer ju ute i vind och rusk och det blir mycket tvättande. Så detta känns verkligen "rättvist" för huden! 
Nu efter behandlingen är jag rödflammig och småprickig, som vanligt efteråt.  Förra gången la det sig dock ganska fort. Ungefär efter en natts sömn så hade huden lugnat ner sig igen.
Så det bästa och skönaste är om man kan åka (raka vägen) hem efter behandlingen.
Att sminka över rodnaden skulle aldrig falla mig in. Efter en behandling känner jag att min hud behöver "få vila". Jag bokade genast in en ny behandling om ett par veckor. Fram till dess så får, precis som bilden nedan säger, få produkterna Careplus sköta resten! Jag ska fukta mycket, göra peeling då och då samt lägga en ansiktsmask 1-2 gånger i veckan.
Hm... kanske ska man boka in en tid hos frissan samma dag som nästa behandling?
Tänk vilken Lina-ego-dag det skulle bli! 

Inga kommentarer: