lördag 2 juni 2012

Vilka kämpar!!

Jag gjorde det bästa jag kunde utav denna dag. Jag såg starten på tv och sedan tog jag mig in till stan och hejade på några personliga favoriter! Jag kunde tyvärr inte se och heja på alla mina vänner. Ja, ni vet säkert hur det är på såna här lopp! Lätt att missa! Man blir smått snurrig av att stå och titta på alla löpare som susar förbi! Det var riktigt blåsigt, kallt och regnigt och jag är mäktigt imponerad av er som sprang idag! Det var nästan ingen publik ute och bara ynka 4 grader?! Någon riktig Sthlm-mara- stämning var det alltså inte, därför kändes det extra viktigt att åka in och heja och peppa!! Jag följde några av mina favoriter via sms, riktigt spännande när det plingade till! Uppe på västerbron stod jag bland annat, för där kunde jag tänka mig att det kändes tufft med tanke på den starka vinden!


Hur som helst, grymt jobbat ni som fullföljde idag!!! Imponerande med dessa förutsättningar!!!- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Det var ett klokt beslut att inte springa idag; sådär i backspegeln önskar jag nästan att jag hoppat över också trots att jag är intakt; inge kul alls idag. Hoppas att benet känns bättre snart! Och ni i publiken var fantastiska!

Staffan sa...

Ni som ändå tog er ut och alla funktionärer som trotsade kylan och peppade och hejade, tack!!! Det var tufft idag men framförallt efteråt, har aldrig varit så sliten och nedkyld! Kort resultatuppdatering på bloggen, tiden? 2:59:01!!!! :D

ania sa...

Takk for at du tok deg tur å heiet på folk. Når jeg voknet på morgen tenkte at hvis jeg ikke løp så ville jeg ikke gå ut av varmekroken i stua. Takket være publikum jeg følte meg litt som en helt " bra jobba" her og der tusen takk!

Lina sa...

Snorkiss: Ja, jag förstår det, stämningen var inte alls densamma!

Lina sa...

Staffan! Wow vilken tid!! :-)

Lina sa...

Ania: Grymt jobbat!!