onsdag 20 juni 2012

Ofrivillig, Utebliven träning, igen.

Ja... veckorna bakom mig har inte riktigt blivit som jag velat.
 Framförallt på grund av benet men även pga en förkylning som kom lägligt tills att jag skulle flyga till Spanien.... och så kom denna vecka...då jag tänkte att "vinden skulle vända"och det har den ju faktiskt gjort lite eftersom benet känns bättre. Men ändå. jag kommer inte att få till någon riktigt bra träning den här veckan heller....buhuu. På grund av vissa omständigheter, som jag omöjligtvis kunnat påverka, blev det ingen träning idag heller och förmodligen inte heller i morgon.
Men, men... jag kan inte stressa upp mig över förlorad träning. Denna vecka kommer att bli "halvdann". Det får jag köpa. Ordet "halv med" finns ju med i alla fall, vilket är bättre än inget ;-) (läs:greppar efter halmstrån) ;-)
Midsommarlöpning tidigt på morgonen blir förmodligen mitt nästa pass...hoppas jag....och sooom jag ser framemot det i så fall! Förutom löpningen ser jag framemot att spendera midsommarafton ute på "landet" där bland annat hundarna kan springa och busa runt som galningar på tomten. De blir HEELT galna...de gillar också att springa av sig! :-) Dagen kommer dessutom att spenderas i härligt sällskap och med god mat, precis så som en midsommarafton skall firas!


2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Önskar dig en underbar midsommar! och ett lyckligt ben. :-)

Lina sa...

Tack!!!