lördag 9 juni 2012

Hälsovecka i Spanien!

Hej kära ni!
 Jag har det helt underbart här i Spanien, det är därför som det är lite tystare här än vanligt.;-)
Jag badar i atlanten, simmar, promenerar i berget, äter gott, springer och har det så himla bra!!!
Benet har jag fortfarande känningar i men i mjuk sand går det hur bra som helst! Att springa barfota i sand är förövrigt helt klart bland det bästa jag vet!! Blir man lite för varm så springer man bara i vattnet så att det stänker åt alla håll och kanter. En känsla som måste upplevas! ;-) Jag älskar det!! 
Detta blir bara ett snabbt inlägg... på tisdag kommer jag hem...då har jag beställt bra väder även i Sverige! ;-)

11 kommentarer:

Snorkkis sa...

Men åh! Inte alls avundsjuk, inte alls... Ser verkligen idylliskt i kvadrat ut. Fortsätt njut!

Anonym sa...

Åh vad härligt!!

Anonym sa...

Hej Lina! Jag ramlade in på din blogg häromdagen när jag letade inspiration till att komma igång med löpningen igen. Jag älskar och springa men är rätt så mkt periodare och vill få det funka mer regelbundet. Jag vill leva med träning som en livsstil. Din inställning till livet och träning är verkligen inspirerande och det har gett mig många bra och tänkvärda idéer och tankar. Som tex "det ska vara kul att vara jag varje dag", att varje träningspass inte alltid känns så himla kul men att de blir färre, att det handlar om mental inställning. Så igår sprang jag en mil och idag 7km med det i huvudet och jag känner redan att jag börjar ändra mitt tankemönster.
Jag undrar lite hur du ränker kring vilodagar, hur ofta har du det? Tusen tack för en jätte fin och inspirerande blogg du har fått en ny stammis:)

Sandra sa...

De där lät inte helt fel!
Väldigt fin blogg! :)

minnas väg till marathon 2012 sa...

Ser fram emot yoga med dig i veckan om du vill!

//Minna

minnas väg till marathon 2012 sa...

Yoga i veckan?
Hoppas på det iaf...

mvh
Minna

Lina sa...

Snorkiss: Tack, det gjorde jag, njöt alltså! :-)

Lina sa...

Anonym 1: Verkligen!! :-)

Lina sa...

Hej nya Stammis! ;-) Kul att du hittade hit! :-) Jag har oftast ungefär 1 vilodag (då jag inte tränar ngt alls) i veckan men det beror lite på hur det känns i kroppen. Jag brukar även alternativträna, såsom yoga och spinning för att avlasta kroppen från löpningen ibland. Ett tips är att ta vilodagen/ar senare i veckan. Det tycker jag är det bästa psykiskt sätt.. då har man fått till träningen bra och behöver inte känna någon stress osv... :-) Hör gärna av dig om du undrar ngt mer! :-) //Lina

Lina sa...

Sandra: Näe, det var toppen!! Tack!! :-)

Lina sa...

Minna: självklart! Det ska vi se till att få till min yogis-vän!;-)