torsdag 14 juni 2012

Stockholm från sin bästa sida.


 En av de absoluta höjdpunkterna under promenaden med hundarna ikväll var när vi stötte ihop med den här vackra hästen! Jag stannade såklart och pratade lite med den och blev, inte helt oväntat, ännu mer "kär" än vad jag redan hunnit bli vid första ögonkastet! ;-)
 Det var så gulligt för den ville verkligen ha kontakt med oss och böjde ner sitt stora vackra huvud och tittade med sina snälla ögon på Tim och Love. De verkade totalt orädda och tittade nyfiket tillbaka.
Jag gillar verkligen djur och natur, det är så mysigt! Jag kan sakna hästar och ridning ibland. Varje sommar när jag var yngre så tog jag hand om en häst i Spanien hela somrarna. Jag lärde mig rida "den tuffa och fria vägen" och när jag sedan, som liten, började på ridskola så blev jag helt olycklig. Varje vecka red vi runt, runt inne i ett ridhus. Instängt. Tråkigt. Det tyckte både jag och hästarna. Kanske hade jag otur, kanske är det inte så på alla ridskolor, men jag blev hursomhelst inte långvarig. Det fria och härliga samspelet med en häst ute i naturen, det var ju det som jag hade fastnat för. Känslan av att galoppera fram i vattenbrynet till exempel, ja den glömmer man aldrig! Kanske skulle man ta sig iväg och rida någon dag någonstans, måste kollas upp!:-)
Sprungit har jag även gjort idag. 9 km som fick mig att inse att jag snarast, möjligast måste byta ut min musik på ipoden! Låtarna är totalt sönderspelade och jag vet inte hur många gånger som jag tryckte på "next-knappen" idag och kände mig, trots det, aldrig riktigt nöjd!  - Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Anonym sa...

Testa turridning på islandshäst om du vill vara ute i naturen, brukar vara succe:D

Lina sa...

Ja, det har du rätt i, det är ju jättehärligt!