söndag 17 juni 2012

Veckan som gick!
Det händer att jag ibland skriver om "veckan som gick", men nu känner jag inte för det.
Jag känner inte för att i överhuvudtaget tänka på de dryga 6 veckor som nyss har passerat.
Sex veckor med ett ben som i stort sett smärtar av varenda litet löpsteg och blod och järn-värden som inte är mycket att hurra för. Det har tagit, både mentalt och fysiskt. Att benet gjort ont känns bara som en stor  besvikelse efter en fantastiskt bra vinter träningsmässigt. Jag tycker dock att jag har hanterat det hela rätt så bra. Alternativ-tränat. Jag saknar dock den riktiga löpningen nu. Jag saknar intervaller och långpass som aldrig förr!
 I går kändes det äntligen bättre än på mycket länge i  benet.
Därför känner jag bara att det nu är dags att vända blad, börja på ett nytt kapitel!
 Jag sitter här och funderar på veckan som kommer, jag drömmer om en stark och frisk kropp igen! Därför har jag tänkt mig att springa max 60-70 km, MAX,MAX,MAX beroende på hur kroppen känns. Sedan vore ett bikram-pass bra att få in, och ett spinningpass.
Om jag får till veckan ungefär så, förutsatt att benet blir bättre ... ja då lovar jag att jag ska skriva om "veckan som gick" nästa söndag...
ja då ska det bli mitt inlägg, innehållande flest "Smile-isar" EVER!!
 Idag har jag förövrigt haft en sjukt trevlig heldag med en av mina bästa tjejkompisar, Sofia och hennes dotter på 2 år, riktigt mysigt! Rundade sedan av dagen med att åka raka vägen till ett kvällspass Bikramyoga innan jag åkte vidare på kvälls-fika hemma hos mamma och Anders... så det är först nu som jag har landat i soffan och har tid att kolla lite på datorn..fast... jag är sjukt trött nu, måste logga off på en gång... krypa till kojs... nu väntar 3 jobb-veckor för mig... inte en helt lätt omställning med tanke på mitt vanliga student-liv! ;-)
Min favorit bikram-yoga-pose, riktigt skönt och utsträckande

2 kommentarer:

Ann sa...

Önskar dig en god läkning, det är du värd. Ser fram emot det där smileys-inlägget! Kram!

Lina sa...

Ann: tack, tack, tack!!!