lördag 24 juli 2010

Vaaa, har du ingen gpsklocka??

En vanlig fråga i löparkretsen ;) ...och nej det har jag inte...ännu. Men nu så har jag insett själv, detta fungerar inte längre. Igår till exempel så körde vi ett långpass på samma vanliga ställe för att vi ville veta att vi fick ihop 25, och den sträckan har vi mätt upp med en iphone tidigare. Men det blir alltid samma rundor, som jag vet distansen på och det börjar bli tröttsamt! Är äventyrslysten och vill utforska något annat. Så inom en snar framtid så ska en Garmin pryda min handled. Jag är såklart sugen på en 310:a men 305:an är faktiskt väldigt mycket mer prisvärd, och är man student så är man!

6 kommentarer:

Miranda sa...

Låter bra Lina! Lite mer löpfrihet :D

Ellen sa...

Härlig blogg du har!
Jag har inte heller någon gps-klocka men är gryyymt sugen på en! Tror på den röda, verkar lagom, visst är det 305:an?
Tänk vilken frihet att bara ge sig ut och springa tills man nått önskad distans. I nuläget mäter jag upp alla rundor i förväg för jag vill springa exakt de distanser som anges i mitt träningsprogram. Och även om jag inte skulle följa det slaviskt så vill jag ju i efterhand skriva upp hur långt jag sprungit för att kunna följa statistiken ordentligt. ;-)

Matilda sa...

Den till höger är lätt prisvärd! Hur grymt bra som helst. Rekommenderar den verkligen!

Samuel Karlsson sa...

Hej!
Jag letar också klocka. Börjar också tröttna på rundor som man bara vet ungefärliga sträckor på.
Jag får kika på de klockor som du skrivit om, jag har bara kollat på polar.
Sen är jag ute efter en bra träningsdagbok, något tips?

malin sa...

jag var från början emot pulsklockor, men så fick jag en i julklapp och nu är det nästan så att det känns ovärt att springa/träna utan den =) har den röda (305:an) och den är super bra! Kan dessutom tipsa om att i nästa nr av tidningen Aktiv Träning så har dom en Garmin skola ;)

Dessi sa...

Du kommer inte bli besviken om du väljer 305:an! 310xt är nog inte mindre i omkrets eller vad jag ska säga, den är bara mer platt. 305:an är väldigt avancerad och jag har inte ens använt en bråkdel av funktionerna trots att jag haft min i 1,5 år. :)