måndag 8 februari 2010

Så jäkla nöjd






I eftermiddag så har jag först sprungit 11 kilometer med Michel, en riktigt härlig runda! Jag köpte ett par benvärmare idag som jag hade över löpartightsen som var supersköna. Jag är extra försiktig med mina underben i kylan och har därför givetvis även alltid kompresationsstrumpor på mig när det är kallt ute. Med benvärmarna dessutom så kändes allt ändå bättre! Varmt och skönt! :)

Efter löparrundan så svirade jag om till gymkläder och drog till SATS och körde ett mag och ryggpass. Det var visst öppet hus där så det var på tok för mycket folk men det gjorde inte mig sååå mycket. Är nämligen så GRYMT NÖJD över att vara tillbaka på banan igen!! :)

10 kommentarer:

Miranda sa...

Åh öppet hus! Bara idag eller fler dagar?

Bra tränat idag också! :)

Dessi sa...

Gött!! :)

Funderar på kompressionsstrumpor. Det kanske är bra mot benhinnebesvär?

Pernilla Hult sa...

Bra tips det där med benvärmarna!

Kompressionstrumpor, till alla pass eller bara långpass?

Ha en skön kväll!

Unknown sa...

Välkommen tebax! Kul att se att vi ex-sjuklingar har en del envishet :-)
Kompressionsstrumpor har jag inga och har inte testat. Hur är känslan jämfört med "vanliga" och vad tycker du vinsten är?

Sofie RW sa...

Så härligt att du är tillbaka!

Lina sa...

Miranda: Det var nog bara då, jag säger till dig i fortsättningen om jag ser att de ska ha det igen :)

Lina sa...

Dessi: Jag tror det är jätte bra mot benhinnebesvär. Jag har problem med det och upplever att det hjälper med dessa strumpor när det är kallt ute!

Lina sa...

Kompresationstrumporna har jag på alla pass utomhus denna årstid! Benvärmarna köpte jag på barnavdelningen på Åhlens. Tror det var bra att köpa på barnavdelningen, vill ju inte ha de för tjocka och långa när man springer! Dom är perfekt, hade de idag också:)

Lina sa...

Magnus: Vinsten är att underbenen inte blir kalla, vilket ökar skaderisken då musklerna blir stelare i kyla. Det ger också ett visst stöd. Rekommenderar de verkligen :)

Lina sa...

Sofie: Ja det är jättehärligt att vara tillbaka :)