söndag 17 januari 2010

TSM

Idag så har jag sprungit med Team Stockholm Marathon, 17 kilometer. Det kändes jobbigt idag. Jag var tvungen att ta fram min räddare i nöden, ipoden de sista 4 kilometrarna.
Det har varit en tuff vecka för mig med mängdrekord på 66 km så jag tror att det kan vara därför som det kändes lite extra tungt samt att snömodd inte är det bästa underlaget. Nu efteråt så känns detallafall grymt bra, skönt att ha kört hårt i veckan, skön känsla. Det ska jag leva på hela kvällen! ;)

6 kommentarer:

Miranda sa...

Åh riktigt fin veckodistans. Bra jobbat!

Kalle sa...

Javisst var det jobbigt i snömodden idag! Två steg fram och ett tillbaka :-) Fast det mest knäckande var inte snömodden, inte heller de tunga benen från långpasset igår utan när en liten mörkklädd komet flög förbi hela gruppen utanför Bonnierhuset och sänkte en totalt;-)
Måste nog börja träna mer om jag ska klara sub Lina på milen i år:-) ha ha ha! ☺

Anonym sa...

66 km på en vecka är riktigt bra! Blir ju lite avis på den siffran! :-)

Lina sa...

Miranda: Tusen tack! :)

Lina sa...

Kalle: Hahahahahahah...du är för rolig :) :) en svart komet ;):) :) sub -lina alltså? Jag ska nog i så fall satsa på Sub-kalle i år ;) ...nästa lopp?

Lina sa...

Hempa: ja längsta hittills, den här veckan blir det dock lugnare. Tänkte köra varannan vecka hårt och varannan lugnare nu framöver. Sen öka successivt! //lina