söndag 10 januari 2010

Mys efter långpass

Har varit ute på en 16 kilometers runda och nu myser jag i mina nya Everest skidstrumpor som jag köpte på Stadium i veckan. De är grymt sköna att ta på sig efter att man varit ute och sprungit i kylan, så mjuka inuti och varma!!! Ett riktgt bra köp!!!



Jag sprang inte med TSM idag, Sprang runt sjöarna i Sumpan och sen i ursviks motionspår, riktigt härligt. Kändes inte så kallt heller, tippar på ca. 8-9 minus.




8 kommentarer:

Miranda sa...

Finfint pass och optimal vila efteråt. Att det dessutom är mina älskade löparhemmatrakter gör ju inte saken sämre. hur funkar mördarbacken i Ursvik nu? Omöjligt att ta sig upp?

Lina sa...

Hejsan! jag känner igen dig, du kommer ju från Rissne precis som jag:) Har inte kört mördarbacken sen det blev snö, har kört femman mest... men där finns det iof. också en del backar, men inte den som jag tror att du syftar på;) ///Lina

Miranda sa...

Jasså?! Jovisst det stämmer, Rissneskolan och allt. Du också kanske? ´

Men det låter ju ganska ok ändå, var rädd för att det inte var springvänligt överhuvudtaget, men femman är ju också ganskaa skoj :)

Lina sa...

Jaa jag kände igen din mamma också på din blogg. Jag är uppvuxen på pjäsbacken :)

Ja jag älskar Ursvik! Såg på din blogg att du är i Italien, vad kul! Måste vara skönt att få springa där det är liiite varmare:)

Alexandra sa...

naw vilken sötis bild!

Miranda sa...

Hej! Mamma kände igen dig också, och vet både vem din bror och din mamma är! Världen är inte så stor ;)

Lina sa...

Miranda! Va kul, ja där ser man, världen är verkligen liten ibland :)//Lina

Lina sa...

Alexandra, eller hur, han e´supersöt lilla Loffsen! :)