tisdag 19 mars 2013

Slutkörd!

Idag var det motigt!
Snön yrde, det blåste starka vindar och det var snorhalt på sina ställen. Ursäkta uttrycket men det kändes verkligen inte lockande att springa idag.
Jag var ganska nära att vända om, hem, när klockan tog sig tid till att hitta satelliterna men så tänkte jag att det skulle kännas ganska konstigt att gå in igen och ta av sig löparkläderna som jag just satt på mig. Hm... Så jag joggade bort till mötesplatsen med klubben. Alla var lite chockade över att det hade blivit vinter igen. Efter 10 km uppvärmning var det dags för tempo i fem km. Där och då bestämde sig några för att det räckte för idag medan vi tre som återstod försökte tagga till. Det var inte lättaste. Jag nollställde, trots motstridiga känslor, klockan och sedan drog vi iväg. Det blev 5 km med en snittfart på 4:30. Ingen sensation men ändå bra med tanke på underlaget, kylan blåsten och hur opepp vädret gjorde mig.


Efter passet ramlade jag nästan in här i hallen och det kändes som om jag hade slirat runt i högklackat halva natten. Totalt slut! Målet är att sussa innan kl. 23 idag. :-) sömn är grymt bra som återhämtning!:-) - Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Saras Träningsblogg sa...

Fy ja inget vidare väder!! Men jag tror våren kommer snaaart :)

Lina sa...

Ja!! Det hoppas jag!!!:-)