söndag 3 mars 2013

Energiboostar-helg

Förutom att solen skiner ute så har jag haft en helt ultimat helg.
Bio på fredagskväll med Daniel och sen sov min kompis Sofia över hos mig natten till idag. Idag på dagen har jag fikat med Jonna och lite senare ska jag ut på långpass.
Veckan som har varit var lite för intensiv tycker jag och att i stort sätt bara mysa och ta det lugnt var därför precis vad jag behövde nu i helgen. I morse tog jag och Sofia en lång sovmorgon så nu känner jag mig riktigt utvilad. En bra helg helt enkelt!

Foto: Just nu
I morgon ska jag förövrigt skriva kontrakt med nya jobbet, det känns som om en härlig vår väntar med massa spännande utmaningar! :)

2 kommentarer:

Andrea sa...

Hej!
Grattis till jobbet! Vad härligt att du är klar och sugen på att arbeta. Var hamnar du? Själv är jag på sista terminen i Östersund men flyttar till Sthlm till sommaren. Jag och killen saknar stan för mycket :)

Kramis

Lina sa...

Hej Andrea!! Vad roligt att höra ifrån dig!! Det känns roligt att vara klar och spännande med nytt jobb. Det är ett vikariat fram till december på socialtjänsten i Järfälla! Vad kul att ni flyttar tillbaka!! Ska du söka jobb till sommaren? Vi måste ses när du kommer tillbax, vore kul!! Kram!!!