måndag 4 mars 2013

Hemligheten bakom en bra träningsvecka!

Det är "veckostartarn" det!;-)
Börjar jag måndagen med träning så brukar  hela veckan bli bättre träningsmässigt.
Att känna att jag ligger ett steg före i planeringen ger mig en kick.  Vi människor är ju givetvis väldigt olika och det finns såklart inget som passar för alla. För mig är det dock så att de gånger då jag skjuter upp träningen och väntar in i det sista då känner jag mig ofta omotiverad. Ger jag mig istället ut tidigare, tex. på morgonen så blir både upplevelsen och känslan runt kring,  dvs innan och efter, mycket mer positiv
Mitt liv har förändrats mycket sedan jag gick från student till heltidsanställd här i början av året och jag är just nu på jakt efter mitt egna ”perfekta upplägg” i mitt "nya liv". 
Min vardag innefattar just nu nya rutiner och jag är mer styrd nu och jag måste därför anpassa min livsstil en hel del efter det.  Min plan är att försöka träna mycket nu i början av veckan för att sedan sakta ner lite framåt helgen. Jag ska också försöka få in morgonpass, precis som i morse, så att jag hinner syssla och ägna mig åt mina andra intressen också. :)
Vilken bra plan va?!

2 kommentarer:

Saras Träningsblogg sa...

Morgonpass är ju toppen. Dock brukar jag oftast få till dem på helgerna bara..men ska nog försöka klämma in något i veckorna ibland :)

Lina sa...

Ja prova! :)