måndag 18 mars 2013

Loppet på allas läppar!

Överallt hör jag folk som pratar om "Premiärmilen". På jobbet är det några som ska springa och nyss när jag käkade lunch på ett café så babblades det t.ex för fullt om just Premiärmilen. Själv tänker jag att det hade varit roligare om jag kände mig i bättre form...och sen så blir jag irriterad på mig själv och tänker att jag redan har avhandlat detta med mig själv och kommit fram till att man "är i den form man är". Punkt. Det som jag kan göra nu är att se till att äta och sova bra.. Och att inte traska runt i skor med klack. Hur snygga mina nya vår-pjukks än må vara. Jag har för övrigt köpt tre par skor på en vecka. Så nu är det budgetmat fram till lön som gäller. Tur att nyttig mat inte behöver vara dyr! :-)


Ikväll är min förhoppning att gå på spinning, om man får en plats vill säga... .:-( - Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Hasse T sa...

Åh det hade vart kul med Premiärmilen igen men i år blir det tyvärr inte. Sprungit den 4 år i rad men nu krockar den med livet i övrigt. Flyger ner över dagen till Sundbyberg 26:e och sen bil ner igen 27:e för avresa till Thailand.
Premiärmilen är ett kul lopp med skön bansträckning. Kalla nätter kommer göra grusdelen hård och fin.
Lycka till och se loppet för vad det är. 100% glädje!
//Hasse

Saras Träningsblogg sa...

Det kan ju vara kul med lopp för att bli lite peppad bara, du har ju hela säsongen framför dig :D Lycka till!

Lina sa...

Hasse: Thailand!!! Va härligt!!! Tack för pepp och ha en jättetrevlig resa!!

Lina sa...

Sara: tack!! Precis vad jag behövde höra!!!