lördag 23 mars 2013

En skön mix-lördag, frukost, sol, nummerlappar och acnespecialisten

Lördagen började med en god frukost inne i stan med Daniel.
Cafe´t som är paris-inspirerat var jättemysigt sist vi var där. Vi fick båda två riktiga utomlandfeelings och bara kände att vi måste tillbaka dit igen.
Idag fick vi dessvärre inte alls samma känsla, ljudnivån var jättehög och det kändes stimmigt och stressigt. Frukosten var o andra sidan jättegod och det var helt klart en lyxig start på dagen.
 Att äta frukost någon annanstans än hemma har jag alltd tyckt så mycket om och det är något som jag strävar att göra då och då. Det är något särskilt med en sådan start på dagen.
Efter frukosten tog vi en sväng förbi löplabbet på kungsgatan, där hämtade vi upp vi upp våra nummerlappar inför loppet i morgon (som jag så smått försöker förtränga). ;-)

 
Foto: Undra hur det kommer att gå för nummer 2326
Efter detta åkte jag på återbesök på Acnespecialisten för en ansiktbehandling.
Det kändes som vanligt jättebra! Man blir alltid så bra bemött där och ansiktsbehandligarna där är verkligen toppen! Sedan jag började gå på behandlingar där har min hy blivit som förbytt. Min hy har alltid varit torr och känslig och inte blir den bättre av det löparliv som den är en del av! :)
 Jag har verkligen insett att min hy, som jag utsätter för så mycket, förtjänar lite extra omvårdnad, som regelbundna ansiktbehandlingar/portömningar och bra produkter.
Proukterna har nu förövrigt döpts om till Dahl, efter Catharina Dahl, som är VD och grundare av Acnespecialisten 
Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Jag måste ju upp tidigt i morgon så att jag hinner få något i magen innan "´den där milen" ska springas! :-) Godnatt!!!2 kommentarer:

Malin sa...

Jag bor inte i sthlm men ska dit under våren, tänkte då testa att boka en av dessa behandlingar eftersom min hy också är känslig. Jag har, som du, torr hy och blir lite lätt röd om kinderna ofta eftersom huden får utstå mkt då jag åker skidor i torr o kall luft, löptränar osv.. Skulle du rekommendera att jag gör en portömmning eller en ansiktsbehandling? MVH Malin

Lina sa...

Hej Malin! Vad bra att du fråga! :)Håller med om att huden tar stryk av ett aktivt liv! Mitt tips är att du ringer till acnespecialisten och rådfrågar innan, de har flera bra behandlingar och kan säkert hjälpa dig att hitta en som passar dig! :) Jag har provat en maskin där som heter hydrafacial, den var väldigt fuktgivande! Kanske kan vara något!?
Mvh/Lina