onsdag 9 januari 2013

Stormen innan lugnet...

Jag försöker att träna lite extra den här och nästa vecka innan jag drar till Mexico. Jag vill "säkra upp" lite nu innan resan i fall jag tränar lite mindre därborta. Att åka till Mexico har sedan länge varit en dröm för mig och jag ser verkligen fram emot att äntligen få åka dit! Förutom att det just är Mexico som väntar så känns det såklart även underbart att få springa i shorts och linne igen och att få slänga sig i havet. För hur springlycklig jag än ser ut på bilden nedan från igår så är jag ändå utan tvekan en som diggar sommarlöpning allra mest!!


Jag sprang för övrigt med mamma ikväll lika härligt som vanligt! Mammsen är grym! - Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Dahlhöjd sa...

Mexico!!! Låter fantastiskt. Vet hur det kändes att lämna kalla Sverige och dra till Kreta i sep/okt. Springa i linne och shorts!!

Hoppas resan blir bra!

Mvh!
Johan

ania sa...

Det er det som er deilig med vinterferie i varmen. Jeg løp Honolulu maraton i des. Det var litt for varmt for min del, men det var deilig å bare ta på shorts og singlet. Her må jeg ta på 3 skjorter og to par bukser for å løpe i-15grader. Kos deg i Mexico

Josefin sa...

Å lyllos dig som ska åka till Mexico. Känner mig super avundsjuk på alla som drar iväg nu på vintern. Har därför börjat planera på en resa nästa år :) Ha det bäst!