onsdag 2 januari 2013

Kvällsträning med BÄSTA Sofia

Denna bild är INTE tagen efter träning! ;-)
En "braig sak" som hände under 2012 var definitivt att min underbara kompis Sofia köpte kort på SATS där jag tränar. Jag vet inte hur många vardagskvällar som vi har kört puls-spinningspass tillsammans nu under hösten, men många är det! Många härliga kvällar med obligatorisk eftersnack i bastun! Jag brukade ofta gå på spinning själv tidigare och därför känns det lyxigt att nu få ha med Sofia. Att under passet utbyta peppande blickar och leenden i samförstånd som signalerar "sjukt jobbigt, sjukt bra", ger mycket energi!
Ikväll var det dags igen. Strax innan 17:30 mötte jag upp S i omklädningsrummet för att sedan köra så att det ryker!
Det gick jättebra! Jag kände att jag flåsade riktigt högt stundtals (tack för den höga musiken!) och det kändes SÅ skönt!! Jag älskar att ta ut mig så där ordentligt!!
Den enda nackdelen är väl att man ser ut som ett totalt vrak efteråt och vi som hade bestämt oss för att köra ett par styrke-övningar ute i gymmet efter... Red face number one! :) Tack för ikväll kära vän!:)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Halkade in här på ett bananskal, och måste säga att jag inte kunde sluta läsa. Fin och inspirerande blogg! Hit kommer jag fler gånger :)

Lina sa...

Åh Sandra! Vad glad jag blev av din kommentar!! Tack!!!