tisdag 15 januari 2013

Det höll på att bli "ingenting"

Tidigare idag,när snön öste ner, funderade jag som sagt på om jag skulle träna med klubben eller om jag skulle spinna inne i värmen. Jag ville dock helst inte missa just löpningen med klubben då jag tycker att det är ett så trevligt,socialt och energigivande inslag på veckan, så jag avbokade därför spinningpasset.
Vad jag inte tänkte på då var att snökaoset skulle ställa till det med kollektivtrafiken på väg hem från jobbet. I en halvtimme stod jag ovetandes och väntade på en busshållplats.
Bussen som vanligtvis brukar dyka upp med bara ett par minuters mellanrum lyste med sin frånvaro.
Jag kände mig lite småputt när jag slängde ett öga på klockan och förstod att det skulle bli svårt för mig att hinna till klubbträningen. Suck!
Innan klockan hunnit slå 18:00( den tid då vi skulle mötas) hann jag först bestämma mig för att  ge upp då det kändes rätt kört det där med att hinna i tid.  I sista sekund, ändrade jag mig dock och hastade snabbt iväg i hopp om att hinna ändå. Ett par småtrasiga tights var förövrigt de enda som jag hann få fram...
Trots att jag har tröttnat på både vinter och snö så kan jag inte sticka under stolen med att det var otroligt vackert ute. Snöflingorna virvlade ner från himlen, det är något romantiskt över den synen,tycker ni inte?
Tråkigt nog så hann jag dock inte fram i tid, två rödljus gjorde inte heller saken bättre./(/)(=?))(&&¤¤%##"!#  Jag sprang därför omvägar för att försöka leta rätt på mina vänner men det gick inge vidare med tanke på att jag inte visste exakt vilken väg som de hade valt att springa just idag.
Hur som, lagom till slutet av min runda såg jag faktiskt tillslut ett par välbekanta löpare nere vid sjön. Woooohooo!!! FINALLY!
Ett par stegeingslopp, lite backträning, en fartökning (i den oplogade snön) samt en nedvarvning fick vi i alla fall tillsammans. Bara det gav mig masa positiv energi! Jag behövde detta inslag och jag känner mig glad över att jag tog mig ut trots all snö och trots ett småtungt huvud.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: