lördag 1 december 2012

Hallå!
Denna lördag har jag både gått en hundpromenad med mina bästa, firat en födelsedag och sprungit en morgon runda. Det är en kylslagen dag i Stockholm. Nu är vintern verkligen här! Det känns mysigt på något vis!
Foto:  Min lilla älskade vän fick ha sin polo idag i kylan!
En anledning till att jag gillar att morgonträna är för att det gör att jag inte kan "skjuta upp" träningen lika lätt som om jag tränar senare på dagen. När jag springer på morgonen så gör jag det nämligen allra helst innan frukost. Det i sig gör att jag får "lite eld i baken" då jag inte vill vara vaken allt för länge innan jag ger mig ut, för då hinner jag ju bli hungrig. Är jag hungrig och ska ta mig ut så känns det inte speciellt bra.  Så "upp och iväg" strax innan klockan 9 i morse. Jag fick med mig pojkvännen på halva distansen också.
Det hade kommit lite mer snö under natten och det var småhalt på sina ställen, så det blev en ganska lugn och sansad mils-runda.
I öronen hade jag idag inte ljudboken med Kay Polack, istället sprang jag och diggade till bland annat "Hallelujah", "out of reach" från bridget jones dagbok, "The one i love" med R.E.M och rolling stones "Paint it black". Om någon frågar mig om min musiksmak så kan jag omöjligt svara. Kanske får man då frågan "är du inte musikintresserad?" Jo, men jag vill inte välja,måste man det?' blir i så fall mitt svar! :)
Allt beror på allt från min aktuella sinnesstämning till hur veckan har varit, vilket väder det är ute och vad det jag sysslar med. Därför passar Spotifi mig utmärkt! Det är ju bara att välja och vraka för samma peng i månaden, fantastico! Nu ska jag iväg på teater, ha en fin kväll!

2 kommentarer:

Saras Träningsblogg sa...

Vilken härlig lördag. Hoppas lite snö kommer till Götevorg snart med :)

Lina sa...

:) Ja... det piggar faktiskt upp med snön!! Fast det är kallt!! :)