fredag 12 november 2010

Fullt upp igår...

I går så hade jag fullt upp hela dagen. Bland annat så var jag på handledarutbildning för att ta körkort, det är nämligen dags nu. Jag vill verkligen och det är den känslan som jag tidigare saknat. Nu jäklar så ska det bli åka av! Hyrbilen i Italien i sommras, tänk att få sitta bakom ratten i en sån, nästa sommar kanske!? :)

Jag fick en fråga från en läsare om vad jag har i mina smoothies. Just nu så har jag 2 ägg, naturell yogurt, frysta bär och en banan! Yammi! Jag lovar, man känner inte smaken av de råa äggen ;) De flesta rynkar nämligen på näsan när jag nämner äggen ;) Detta äter jag numera i stort sett varje dag som frukost. Ska jag springa intervaller eller liknande så häller jag i lite havre också för extra energi :)

3 kommentarer:

Lisa sa...

Blir du mätt av smoothien? Hur länge i så fall? Jag tycker (baserat på mängden som min egen frukost består av) att det låter lite för lite. =)

Karin sa...

Jag kör på samma!! Får samma kommentar om ägg... Men, detta är sommar för mig. Kan omöjligt dra i mig en iskall smoothie när det är iskallt ute... Sedan brukar jag "fuska" och ha vaniljyoghurt...

Lina sa...

Lisa: ja jag blir mätt allafall! Det brukar bli två stora glas typ.. sedan jag lagt till äggen så tycker jag att den blivit mer mättande! :)

Karin: Ja jag fryser lite ibland när jag dricker smoothie, men det åtgärdar jag med varmt kaffe :)