tisdag 15 februari 2011

Vill ha vår!!

En ny vecka har börjat och det är svinkallt ute! Jag tar en extra vilodag idag. Jag har massor att göra så det passar fint! Är det inte varmare i morgon så kommer jag dock att bli lite less.
Jag tror att det tar emot extra mycket nu för att jag, liksom många andra, ställt in sig på vår och ljusare tider. Jag har sprungit i ännu kallare temperaturer i vinter men nu så känns det som om jag har jag svårt att acceptera kylan. Jag försöker ställa i mig på hur många veckor som det kan tänkas vara kvar innan det vänder...? Brukar man inte kunna se tussilago i slutet av Mars har jag för mig...? När tror ni?

EN STOR fördel med att blogga är att man kan kolla upp sånt här, alltså hur det var förra året. Denna bild är tagen från "den första jackfria-dagen" Ett inlägg som jag skrev den 11:e April 2010... nedräkningen har börjat ;)

6 kommentarer:

Odda sa...

Hoppas första jack-fria dagen kommer tidigare i år. Vill ha vår och värme nu.

Anonym sa...

åhh längtar grym mycket efter vårsolens värmande strålar just nu!! -35 grader denna morgon och det väntas lika kallt resten av veckan!! =(

Cowabunga sa...

Ja määäääää!

Lotta sa...

Jag är imponerade av er alla hemma i Swea som bitit i hop denna extrema vinter... börjar bli rädd för hur jag ska palla då jag flyttar hem nästa år... Men, å andra sidan, så hemsk som vintern kan vara, så njuter man kanske dubbelt av sommaren då? Kämpa på, snart kommer värmen och ljuset!

Anonym sa...

Underbar bild! Jag längtar sjukt mycket efter barmark och just nu tar jag mig knappt ut i löpspåret utan draghjälp såsom ett pass med löparklubben eller en vän. 11 April alltså. Det är det ju snart!

Satu sa...

Vilken härlig bild!!!! :)