tisdag 22 februari 2011

God morgon

Jag tog en sovmorgon idag och nu är det dags för frulle! Jag fullkomligt älskar frukostar och skulle kunna testa olika varianter i det oändliga, men nu ska jag premiär prova en protein-smoothie bestående av: 1 dl holistic proteinpulver, 2 dl naturell yoghurt(fetthalt 3%), 2 dl vatten, en banan, 1 dl frysta bär! spännande att se hur det blir! Ha en fantastisk dag alla fina läsare, själv så ser jag fram emot att jobba på xl-galan ikväll!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Dea sa...

Hej!
Ja det var mig du såg springandes :)
Japp jag fattade beslutet i förra veckan. Jag har tagit ett uppehåll och arbetar fullt på socialtjänsten och Maria Ungdom. Jag och M kommer flytta till Östersund till årsskiftet och jag kommer fortsätta utbildningen där. Som tur är kan jag tillgodoräkna mig praktiken genom att jag då har arbetat mer än 15 månader inom socialt arbete.
Jag valde att göra det här för att lättare "komma in" i Östersund, hitta vänner osv.
Hörru uppdatera din löpartävlingskalender så jag vet om vi kommer springa samma lopp i år :)
Hur är allt med dig?!
Kramis

Therese sa...

Ja det är ju en klar motivationshöjare, om jag inte tränar har jag ju inget att skriva om :) Sen blir jag väldigt kreativ när jag löptränar, kommer på idéer om nya blogginlägg och annat nyttigt!

Dea sa...

Ja staden är hur mysigt som helst. Jag älskar att den är sportig med många möjligheter till att hålla ett aktivt liv.
Jag ses gärna! Det vore kul! Kan du på lördag kanske? Jag skulle kunna runt 3-4.
Kramis

Johanna sa...

Ja, vi får väl se om det är nån värme i Halmstad. De hade som sagt inte haft så varmt i helgen som var. Men oavsett så ska det bli skönt att åka bort!