tisdag 28 augusti 2012

Pulsspinning 06:45, check!

Det var länge sedan som jag körde ett "såhär"tidigt spinningpass! Visst kändes det lite småsegt precis när väckarklockan ringde men nu, nu efteråt, är jag istället riktigt pigg. Det var ett bra pass och en bra instruktör. Enda missen var att jag typ är 100% säker på att det på sats app stod att passet skulle vara 45 minuter, men att det under passets gång istället visade sig vara 55 min. En liten " mental omställning", men ändå till det bättre. Det störde mig lite innan att det "bara" skulle vara 45 min. Visst kan det vara bra med kortare om man är väldigt upptagen men annars så känner jag lite att; "är jag där så är jag där och då kan jag lika gärna köra på". Belöningen nu efter blev en stor sojalatte. Har nog blivit lite småbesatt av det...så gott!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Jenny sa...

Sojalatte är grymt gott! Toppen bra start med spinning också!

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lina sa...

Visst är det!!! Godare än vanlig latte! Det är bra att belöna sig lite! Kändes mysigt på något vis att vara nytränad, nyduschad och ha en sån takeaway i handen! Ha en fin dag!!!

Sonja sa...Hej Lina! Jag har en fråga gällande sport appar och andra program som kan användas för att följa upp sin träning.

Jag är en person som älskar att lägga upp mål i träningen och sedan följa dem genom att ha tabeller, grafer och massor med siffror. Jag har därför testat en hel del sportappar och nätsidor som har i syfte att göra detta men problemet är att jag inte hittat en enda sida/program som verkligen skulle ta i beaktande alla faktorer som jag vill ha med (allt från puls, tid, kcal, humör etc. )och sedan presentera dem på ett bra sätt. Till löpning använder jag Nike+ appen som jag tycker väldigt bra om men jag hittar ingen lika bra för träning överlag. Endomondo är en annan som är helt okej, men där finns det inte heller rum för att jämföra pulsen och jag tycker att det är jobbigt att se på statistiken.

Min fråga är nu om du har några bra tips på nätsidor/appar som tar i beaktande alla ”viktiga” faktorer man vill kunna jämföra sina träningsprogram med? Det måste ju finnas ett program där allting viktigt är med, utan att man behöver köpa en massa dyra tillbehör?

Tack för en fin blogg! :)
Min egen hittas på http://sonjakarsten.blogspot.fi/