onsdag 15 augusti 2012

Tres Semanas en España

Jag har nästan varit här i tre veckor nu.
Det känns som evigheter sedan som jag var i Sverige. På tre veckor hinner man uppleva en hel del, helt klart. Att det är mindre än en vecka kvar här är något som jag konstaterar med blandade känslor.
Visst finns det saker som jag ser framemot att komma hem till, som hundarna och mina vänner, en spännande höst på praktiken och en hel del annat. Men värmen/vädret, havet, maten, utelivet osv det är sådant som är svårt att få till på samma sätt där hemma. Och att man är ledig. Det är ju rätt skönt det med! ;-)
Foto: En vanlig syn
Idag så har vi mest hängt på stranden och snart så är det dags för intervaller, för min del. På samma intervallställe som vanligt. Det känns rätt hett ute idag så jag har en känsla av att jag kommer att få kämpa på rätt så duktigt. Det som är bra med "mitt intervall-ställe" är att det är rätt så skuggigt där, tack vare träden. Det är "inte för inte" som jag har valt det stället! ;-)
Jag kom på nu att det bara är två veckor typ kvar till tjejmilen. Jag och mamsen är anmälda, det är också något att se framemot när man kommer hem. =) Det är liksom  en "dotter-mamma-grej". Varje år så laddar vi tillsammans. Hämtar ut nummerlapp. Shoppar lite på mässan. Så mysigt! Så härligt! Meeeen... nu så är jag "här och nu" och "här och nu" laddar jag mentalt och har till min hjälp en stor dos koffein i en kopp framför mig... allt för att överleva de stundande intervallerna! =)

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

ja här och nu är viktigast. :-)

Lina sa...

Verkligen! =)