tisdag 21 augusti 2012

Oväntat besök

Igår kväll strosade jag runt på Malagas gator, efter att ha lämnat vår lägenhet, mer söderut, på förmiddagen.
Jag gillar Malaga och det var därför härligt att få spendera lite tid där innan det var dags att åka hem. Åt bland annat världens godaste glass från en "Heladeria" vid torget. Den godaste, som jag någonsin kan minnas, att jag har ätit faktiskt. Det är absolut inte en överdrift. En boll med nutella-smak och en med vit choklad, behöver jag säga mer!!? Nästan så att jag skulle kunna åka tillbaka bara för glassens skull! ;-)
Foto: Malaga igårkväll
Sverige är dock inte helt fel.  
Det kände jag under löprundan kväll.
Det var en härlig kväll. 
Det hade slutat småregna och solen sken. 
Jag satte på spotify, med bra musik, och sprang ner mot sjöarna.
Det var FULLT med löpare ÖVERALLT! Man skulle nästan kunna tro att det var något lopp på G! Jag har ALDRIG sett så mycket löpare runt dessa små sjöar...och då springer jag där rätt så ofta! Löpning har blivit poppis, helt klart och det var inspirerade att se så många!
Jag hade dessutom en riktigt bra känsla i kroppen ikväll
 Det kändes faktiskt lite som om jag "flög" fram.
 Som om jag bara fick allt "levererat" på något vis. Hela löpupplevelsen på ett fat "här varsågod!"
Jag kände inte att jag behövde anstränga mig utan bara "åka med".
Svårt att förklara exakt!
Men förhoppningsvis upplever ni som också springer, liksom jag, den där känslan ibland. Ibland hälsar den på i bara någon kilometer, ibland i flera. Ibland kommer den helt oväntat. Som typ efter 38 kilometer på Berlin maran förra året... Då kom den där på sluttampen från ingenstans när jag minst anade det?!! "nämen tjena, välkommen" var min reaktion!...(tyvärr höll den inte i sig enda in i mål som jag hppades på där ett tag...!). Hur som helst så är det härligt när den kommer! :) . Jag hade inte förväntat mig den skulle infinna sig ikväll heller, efter flygresan och allt, så det var ett helt oväntat besök! Välkommen tillbaka snart igen, det här var väl trevligt?! ;-)

6 kommentarer:

Hasse T sa...

Hur gick loppet i Berlin? Vi är ett gäng som planerar för maran där nästa år. Tips på bra boende och behöver man anmäla sig tidigt?

//Hasse

Jenny sa...

Låter som att du haft det riktigt härligt, men välkommen hem igen!

Lina sa...

Hasse: Det gick jättebra, slog personbästa med tiden 3:22. Jag rekommenderar loppet. Bra bana, peppande publik och bra organiserat! Man måste anmäla sig ganska tidigt. Runt jul tror jag att jag anmälde mig. Det är lätt att hitta lägenheter att hyra i Berlin till bra pris. Googla runt så hittar du massa! =) Lycka till!

Lina sa...

Jenny: Åh,ja det har jag! Tack!!

jennycatharina sa...

jag vet precis vilken känsla du menar. den hade gärna fått dyka upp ännu oftare! :)

Hasse T sa...

3:22 är en kanontid! Den ska du vara stolt över.
Ska leta runt lite och se vad som finns där.

Några andra tävlingar på g? Du verkar vara en tjej som verkligen älskar att löpträna. Jag är imponerad.
//Hasse