söndag 26 augusti 2012

Go kväll

Jag överlevde spinningen i eftermiddag! 
Fast jag kan erkänna, jag fick lägga ner "ride- it- like-u-stole-it- ambitionerna".
Sänka ribban.
Slopa kraven.
Hjärtat mitt ville nämligen inte alls gå på något högvarv idag.
Jag valde att lyssna på kroppens signaler.
Bäst så.
Det blev ett helt okej pass ändå tycker jag.
Nu vankas det ny vecka och nya äventyr...... 
...med fokus på det sista, sannerligen!
 Veckan kommer först och främst att inledas med en löptur, frukost och mingel tillsammans med, en i dagsläget, omtalad olympisk silvermedaljör.
Efter detta förmodade trevliga initiativ så är det raka vägen till tandläkaren som gäller.... och vad ska jag göra där kan ni tro?!*LÄNGTAR*
Inte nog med det, efter tandläkaren ska jag få i mig lite käk innan jag, efter lunch, ska i väg och uppleva min allra första dag på min praktik-plats på socialtjänsten.
Jag kommer att vara på praktik-platsen året ut, så det är klart att det känns spännande och lite pirrigt inför den första dagen.
Nu drar höstterminen verkligen igång på riktigt och jag är så tacksam över allt "d-vitamin-lapande" som jag har fått till under veckorna i Spanien! För även om det är roliga saker som är på G så kommer livet att se annorlunda ut och då känns det bra att ligga lite på plus när det gäller "energi-kontot".
Veckan kommer även att avslutas på ett rätt spännande sätt också.
Jag kutar nämligen tjejmilen på Lördag.

Jag har inte funderat på tid eller så och vet inte riktigt om jag kommer att göra det heller.
Det blir vad det blir!
Jag tokgillar att springa tjejmilen hursom! Jag tror att det är för att det är "mitt och mammas lopp"! Vi brukar alltid ha så kul i samband med tjejmilen.
Hahha... juste kom på nu, när jag skriver, att jag förra året klättrade över kravallstaket och grejer...juste...det tänkte jag nog undvika i år. Tjejmilen och lite kaos hör visserligen ihop lite. Det är bra organiserat det tycker jag!
MEN det är mycket folk, överallt, både deltagare och publik.
Sedan är det alltid lite problem med att folk ställer sig i fel startfålla i förhållande till deras kapacitet.... och sicksack-löpning det gillar vi ju alla under lopp, eller hur! ;-)
Näe nu är det hopp i säng... kommer man ens kunna somna nu? Pigg!

2 kommentarer:

Föräldrafitness sa...

Lycka till med tjejmilen! Jag älskar lopp

Lina sa...

Tack!! Kutar du loppet också?!:-)