torsdag 2 augusti 2012


Den tanken som står på bilden ovan var som ett rullande mantra för mig igår när jag var på spinning.
 Ja ni läste rätt, jag var på spinning… här i Spanien! 
Jag hade googlat fram gymmet hemma i Sverige, så jag hade aldrig varit där tidigare. Eftersom jag har haft skadebekymmer nu under våren så ville jag så gärna fortsätta att köra lite alternativa pass.

Vad jag inte visste då var att jag skulle få med mig mamma på sitt livs andra(!!) spinningpass. 
Det tycker jag är så kul med mamma; att hon inte bangar på att prova nya saker. Det är så hon är! Jag ska inte skriva att hon är totalt orädd och hoppar på vad som helst. Utan det är just det som är det häftiga, att hon kan ge sig på saker som hon kanske känner sig lite osäker/obekväm med till en början. Hon gör det liksom ändå. Hon ger saker och ting en chans och jag beundrar henne mycket för det. Jag tänkte på det och log stolt för mig själv när jag såg henne i spegeln där under spinningpasset, där hon trampade på som en galning!
Varför det just var mantrat (på bilden) som rullade i huvudet och inte typ ” den bästa träningen är den som blir av”  Var att vi hade tagit oss till Chiclana, ett par mil bort, tidigt på morgonen. Visserligen med bil, men ändå. Någon fincyckling var det med andra ord inte tal om efter en sådan här "satsning". Hade jag tagit mig hela vägen dit så skulle det banne mig cyklas! ;-)
 Det var precis vad jag gjorde. 55 minuter hårdkörning på ett jättefint stort och fräscht gym. Bra cyklar,  och ett lyckat pass med bra musik!
 ”Spinning inne? på semestern?” kanske någon tänker och rynkar på näsan… men jag tycker inte att jag missade något på grund av det. Det var snarare en bra start på dagen som gjorde mig både pigg, glad och förhoppningsvis lite mer vältränad ;-) 

Inga kommentarer: