torsdag 24 mars 2011

En bild säger mer än 1000 ord...

...och det kan man verkligen säga om bilden som jag tog och la upp på mig själv i morse. Haha jag lovar jag var MINST lika trött som jag såg ut att vara... Klockan var ställd på 05:15 och jag vaknade precis några minuter innan alarmet ringde helt på det klara med att jag skulle ge mig ut. Det är rätt coolt, det är som om man har någon slags inbyggd klocka ibland. Jag tog på mig löparkläderna som hängde redo på köksstolen, slängde i mig en kopp snabbkaffe och grekisk yogurt, fyllde camelpacken med vätska​, gjorde ett blixtblogginlägg, satte på mig min garminforerunner och steg ut i från porten och mötte den tysta vackra vårmorgonen. 25 kilometer senare var jag tillbaka hemma igen, efter en fantastiskt vacker runda i ett härligt vårigt Stockholm!


Foto: löpning piggar verkligen upp en, för visst ser jag något piggare ut på denna bild tagen efter löpningen? ;)

Föresten, jag testade ju lifes sportdryck under passet, om ni är nyfikna på drycken så hittar ni mitt och andras omdömen genom att klicka på ikonen!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Imponerad! Klarar du av att stiga upp kl 5 för att springa långpass (och på en ledig dag dessutom), då är isbad ingen match ;) Själv tycker jag att jag är duktig om jag springer innan kl 9 nån dag :)

Lina sa...

Lotta: 05:15 hör inte till vanligheten men ibland så ;) innan 9 är toppen ju! :)