söndag 22 mars 2009

34 km löpning denna helg.

I helgen har det blivit en hel del springa. Jag sprang 1 mil igår med Michel i Ursvik. Jag passade även på att inviga mina nya skor. Det var rätt lerigt och blött i Ursvik så nu ser de dock as-sunkiga ut :) Hur som hellst, super sköna var dom =) Idag så har jag sprungit med Team Stockholm Marathon. Jag sprang med 4-timmars gruppen. En helt underbar runda!! Så skönt ute! Vilken energi man får av våren. 24 km sprang vi. Helt klart bästa långpasset på länge. Jag hade till och med energi kvar efter passet och passade på att göra några situps i omklädningsrummet efteråt. Och bäst av allt, benet känns helt okej, visst lite känns det fortfarande men det går inte att jämföra med för ett par dagar sedan. Man kanske kan göra en bra tid på premiärmilen trots allt :) Nu har jag tagit en resorb, käkat lite och är sugen på lite kaffe, jag ska njuta av den här söndagskvällen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättekul att benet känns bättre och att du kunde vara med på söndagens långpass :-D
Lite vågat kanske att ge sig ut på en sån lång sträcka efter att precis varit "skadad" :-0
Men jag förstår dig, man vill inte missa allt för många av dessa viktiga pass och du hade säkert helkoll på vad du gjorde! Hade tänkt att säga "Hej" men missade dig på dagens träning så det får bli en annan gång. Ta det lungt och våga vila. LYCKA TILL på premiärmilen!
/kalle (47.50 på testmilen i lördags)

Anonym sa...

Hehe helkoll vet jag inte om jag vågar påstå att jag hade ;) Jag tror mer på att min envishet är bra mycket starkare än förnuftet i sånna här lägen;) Men jag hade tur denna gång,det känns inte värre efter. 47.50 i lördags alltså, det var snabbt jobbat!:)
//Lina