tisdag 4 juni 2013

Jag är otålig.

Efter lördagens marathon har jag redan nu börjat känna mig otålig att komma igång igen. Det första dygnet handlade såklart allt om återhämtning men ganska snart därefter så har jag faktiskt saknat att inte få träna som vanligt. I kväll hade jag tänkt att sätta mig på en spinningcykel men på väg hem från jobbet kände jag mig inte helt kry. Som vanligt efter marathon så kände jag mig småförkyld. Jag har hur som helst just nu ett så starkt sug att träna upp mig riktigt ordentligt inför höstens tävlingar. Jag älskar att springa på sommaren och därför så passar ju lopp i slutet av sommaren så himla bra!


Jag blev verkligen peppad i lördags, att springa Sthlm marathon gav mig precis den motivationsboost som jag behövde!- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Jonna sa...

Samma här! Sprang min första mara i lördags å tänkte direkt efter, varför har jag inte gjort detta innan? Imorrn blir det ett milslopp, ska bli härligt:-) Grattis till en grym tid i lördags, man kan inte bli annat än peppad själv när man läste ditt inlägg efter:-)
Ha det gott sålänge å njut i spåret!
/jonna

Saras Träningsblogg sa...

Härligt!! Gött att du känner dig peppad!