onsdag 3 april 2013

Nu är vi i Prag!

Hallå!
Vi har nu fått bekanta oss med Prag i ett par timmar; gått en promenad, ätit middag, druckit en god cappucino och shoppat en snygg jacka/tröja vilken jag dessvärre upptäckte att de glömt att knipsa bort larmet på...hoppas att de inte tror att jag har tagit den när jag kommer tillbaka med den! :)
Vi har förövrigt hyrt en lägenhet på ett lägenhetshotell och detta boende visade sig vara över all förväntan!! Det är stort, fräscht, snyggt inrett och toppen på alla sätt! Jag blev alldeles lycklig när vi slog upp dörren. Här kommer vi helt klart att trivas och kunna ladda inför Halvmarathon på lördag, det råder det inga tvivel om! :)

I morgon tänkte vi utforska staden lite närmare och även ta oss till mässan för att hämta ut våra nummerlappar! Än så länge har jag inte riktigt förstått att vi ska springa ett lopp här också.
Det är skönt att ha en soft inställning till det hela men en liten anspänning hoppas jag ändå att jag kommer att få efter att vi har varit på mässan i morgon. Jag tänker att en halvmara passar min form just nu. Jag är absolut inte i en "persa-på-milen-form" efter vintern men långpassen har jag fått till bra och jag känner mig därför uthållig och kanske ändå faktiskt "lagom" snabb för en halvmara (som inte behöver gå lika snabbt som en mil).
Hur det än blir med tiden så är det verkligen ett äventyr att springa lopp i andra länder, fler borde prova, det är en kul känsla! Trots att man bara är i landet i et par dagar så kommer man att ingå i ett sammanhang, tillsammans med massa andra! Det känns roligt! Jag gillar det!

3 kommentarer:

Fleick sa...

Lycka till på lördag. Vi håller tummarna / Fleick

Anonym sa...

Stort lycka till!/C

Saras Träningsblogg sa...

Härligt att du tar det så lätt! Det kommer gå galant tror jag :D Hejjahejja!!