söndag 14 april 2013

Inget shorts-väder men bra ändå :)

När jag vaknade i morse tittade jag fort som attan ut genom fönstret i hopp om solsken men icke. Det såg till min besvikelse molnigt ut och jag som hade drömt om att få springa i shorts idag. Kanske var det just denna besvikelse som gjorde att det var lite extra motigt att ta sig ut. Gos med Tim och Love lockade hursomhelst mycket mer! Men till slut så...

Som tur var hade Daniel bestämt sig för att springa han också och det är helt klart lite lättare att ta sig ut när man är två. Vi hade även planerat vår runda. Vi skulle ta pendeln till mitt jobb och sedan springa hemåt så att jag ska kunna hitta när jag transportspringer för första gången och för att det är roligt med nya rundor på långpassen. Nu var det i och för sig lite "kringelikrok" på vissa ställen så jag kommer nog inte riktigt att komma ihåg exakt hur vi sprang men på ett ungefär :)
När vi var hemma i Sundbyberg igen så la vi till en bit så att Daniel skulle få ihop 15 km. Då hade solen börjat titta fram och jag dumpade därför min löparjacka med honom och sprang de återstående  9 kilometrarna i t-shirt. Det ni! ;-) Det var lite frihetskänsla i det! :) Jag ska dock erkänna att jag frös liiite om armarna men det var det värt! Sedan har jag städat hela dagen och ikväll tog jag en långprom med hundarna och mamma och då vettni, så så såg jag årets första vitsippor!! Weeehoo! Underbart! Jag älskar vår! Har ni tränat idag?

2 kommentarer:

saras träningsblogg sa...

Härligt och roligt att ni kan springa tillsammans :)

Löplust sa...

Efter lördagens TEC 50 miles blev det ingen träning igår... väldigt stel helt enkelt. :-) Men jag var och hejade på sonen som sprang Kvantumloppet och kom på 10e plats! :-)