måndag 22 april 2013

Att börja veckan med träning...

... Är viktigt för mig! Idag så spinnande jag och återigen fick jag till ett riktigt lyckat spinningpass. Jag tror att hemligheten ligger i att jag har varit noga med mellanmål inför de senaste spinningpassen. Jag har kunnat ta ut mig mer än på länge. Jag har känt mig stark trots att jag har legat på hög puls. Idag var jag uppe i nästan maxpuls och jag älskar det. Det är någon sjuk hatkärlek;-) å ena sidan är det ju fruktansvärt jobbigt men å andra sidan så är det härligt när man ser hur svetten från ansiktet droppar ner på cykelkarmen och man vet och känner att man ger allt. Känslan efter är också härlig. Att veta att man har börjat veckan med grym träning. Yea!


Jag boostar ofta mig själv med tankar som " jag skulle lätt kunnat ta det lugnare och kämpa mindre men det gjorde jag inte...jag bestämde mig och jag gav allt" . Hur man kommunicerar med sig själv är av betydelse! Och att boosta oss själva är en förutsättning för framgång inom träning! - Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

saras träningsblogg sa...

Härligt jobbat! Så underbart att ge allt på spinningcykeln!

Josefin sa...

Ja det är verkligen en speciell känsla när man känner att man maxar. Det är sjukt jobbigt men också sjukt skönt, speciellt efteråt. Bra jobbat, och bra start på veckan!