fredag 19 april 2013

Att få sluta klockan 15:00..

...på fredagar, det är ju helt fantastiskt!
Mitt nya arbete alltså... de blir ju bara bättre och bättre! :)
Eftersom jag slutade så pass tidigt så kom jag ut och körde ett fartpass runt sjön innan klockan hade slagit fem, lyxigt!
Det var... kämpigt.
Jag känner väldigt dubbelt inför dessa "fartpass", å ena sidan så är det ju jättejobbigt och flåsigt att dra upp tempot men å andra sidan så tycker jag att det är skönt att bara få ge järnet, pressa och känna känslan av en högre fart. Att endorfinerna dessutom sprutar ur öronen efteråt är en fin bonus!
Jag tycker även att det är skönt att ha kört en del tempo så att jag bättre ska känna till min egna kropp och dess signaler inför tävlingar,  det skapar en trygghet och en säkerhet.
Efter ett tempopass brukar jag känna mg så jäkla nöjd också! Jag hade ju faktiskt kunnat strunta i det där passet, men det gjorde jag inte :)Nu ska jag mysa och vila benen framför lets dance! Ha en trevlig kväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lina!
Tänkte bara säga tack för en sjukt grym blogg!! Du är min största inspirationskälla, Och snygg är du oxå :P Tack för att du skriver.
Grattis till halvmaran, det är långt borta för mig, men nu kan jag iaf springa 5km utan att stanna. Hurra! Bamsekram Jessica

Lina sa...

Hej Jessica! Tack vad glad jag blev av din kommentar!! =) =)Vilka peppande ord!! :)

5 km utan att stanna är ju jättebra! Vad kul! Perfekt till sommaren!
Lycka till!!
Kram!!

Suzan sa...

Härligt! Själv är jag helt ledig på fredagar vilket är guld (förutom när jag ligger sjuk i influensan som nu).