lördag 13 augusti 2011

Fötterna brinner! ;)

Semesterns första långpass avklarat, Jippi!
Jag är ensam här nere just nu och ett långpass blev en kanonstart på dagen. Inget att passa och inget planerat. Det fick ta den tid det tog och tid tog det.
Jag sprang visserligen inte mer än två mil...men det kändes som typ 3.... Jag hade tänkt skriva 10, men jag ska inte överdriva ;)
Jag sprang i alla fall hur som helst på stranden, barfota. Nada på fötterna.
Ibland sprang jag i vattenbrynet så att det skvätte upp skönt svalkande vatten på benen och ibland sprang jag i djupare sand där fossingarna kunde borras ner och få jobba ordentligt. Variation förnöjer som det så fint heter;)
Det kanske kan låta saftigt att springa så långt barfota men på stranden så tycker jag att det är härligare så helt enkelt. Jag har mycket tid för återhämtningschill här också vilket gör att jag vågar ta ut svängarna lite extra.
Fötterna brinner dock lite. Detta kallar jag riktig peeling;) Jag lyckades skaffa mig skavsår här och där också och en inte så vacker solbränna ...

Foto: Sandiga bruna "standlöparben"

Foto: Härligt endorfinhög och semesterlycklig!
Jag sitter för övrigt just nu ute och bloggar med skön musik i bakgrunden nere på det skitsofta chill-haket precis brevid hemmet..de har visst wifi! Blogglyx it is! ;)

Hoppas ni alla mår toppen!

14 kommentarer:

Träna Med Matilda sa...

Trevlig och vilken bränna, jag gissar att om du ligger i bikini och solar vid stranden så skulle du få en hel del konstiga blickar. Hehe! :D Ha det så bra där nere!

Thomas sa...

Det ser ut som att du har det härligt, Lina! Jag känner igen brännan, men jag brukar kalla det cykelbränna :) Passa på att njuta av sandlöpningen, vi är nog många som är lite avundsjuka...

Ousa sa...

Ser ut som du har de fint! =) Noterade nyss att vi ses i Sthlm-halvmara. Jag ska också vara farthållare iår. Trevligt!

Kamilla sa...

Hej! Fin blogg:) j
Jag har bara en fråga. Det är så att jag har väldigt stora höfter. Mitt skelett där är också ganska brett så det kanske inte är så mycket fett men hur tränar du dina höfter eftersom du har så fina??? Detta är lite akut eftersom jag börjar skolan snart och vill ha fina höfter. Ha det bra!:)

Anna sa...

Hej! Vilken rolig/informativ blogg du har! :) Det ska bli kul att följa din träning, och bli inspirerad. :)
Anna

Sara sa...

Första gången som jag är inne på din blogg och jag måste ju säga att jag blir minst sagt imponerad av din träning :) Hur gör du för att finna inspiration och motivation? Kram!

Cilla sa...

Åh, vad härligt! Kan du inte arrangera ett löparläger där nere? ;-) Längtar lite sol nu när det är jobbmåndag och regnet öser ner utanför..!

Lina sa...

Mathilda: haha... Ja som tur var "solade jag igen" löparbrännan rätt snabbt;)

Lina sa...

Thomas: Tack, jag njöt ordentligt!:)

Lina sa...

Ousa: nä men va kul det ska bli att ses på halvmaran!:)

Lina sa...

Kamilla:jag springer och yogar mestadels... Men du, det är ju fint med lite höfter, kvinnligt!

Lina sa...

Anna: tack! Vad kul att du hittat hit!:)

Lina sa...

Sara: Tack! :) jag finner motivation av att anmäla mig till olika lopp och att springa tillsammans med andra ibland:) i stället för en fika så tar jag hellre en snack-löpar-runda:)

Lina sa...

Cilla: vem vet, kanske nån gång i framtiden, det är en bra tanke:)