lördag 17 oktober 2009

Nu ÄR det kallt!


Jag var ute på en milsrunda i ursvik i morse med Michel. Det regnade ute och var lite småruggigt men ändå blev det en lyckad runda, så fort vi blivit lite varma i kroppen så glömde vi bort vädret. I dag så var det första dagen som mössan åkte på...nu går det bara utför ;)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad snygg du blivit och vad söt du är, önskar dig all lycka med grabben och hundarna. ;)

Kalle sa...

Ja, man ska tyderligen bli snygg av löpning (LÄS Linas inslag från 1:a maj 2009), men det verkar inte funka på alla. Fast jag börjat med ultralöpning har jag inte märkt ett sk...! ha ha ha:-)
Ps. Lina en cool tjej rustad för en "cool" vinter ;-)

Lina sa...

Anonym- Tack så mycket, väldigt väldigt snällt sagt!:)

Kalle- haha.. trots din ultra-löpning så säger du att det inte hänt ett skit ;)Då kan jag ju upplysa dig om att man ser sig själv så ofta så man ser inte förändringen, det sker ju stegvis! =) + att jag tror du nämnde tidigare att du är svag för choklad.. och det vet vi ju hur kombinationen soffa och choklad i de flesta fall brukar sluta. Vi löpare kan ju unna oss sånt utan bekymmer i efterhand ;)

Pernilla Hult sa...

Men det är en speciell känsla att ta på mössan, vantarna och ge sig ut och kunna se sin egen andning :)

Lina sa...

Pernilla- Ja, det har du verkligen en poäng i! Det är inte många som förstår sig på sånt; säger jag till folk att jag ska ut och springa i minusgrader så skakar de flesta bara oförstående på huvudet, om de inte råkar vara löpare såklart ;)
//Lina

Thomas A sa...

Hej Lina!
Snart är det dags för TSM-söndagar, då kommer mössan komma till användning igen och igen och...
Ses vi på söndag?
Kram
Thomas

Lina sa...

Nämen Tjenare Thomas! Du har helt rätt i att det snart är TSM-dags, många kyliga söndagar som väntar :)! Vilken springgrupp ska vi sikta in oss på i år tro? ;) Absolut så ses vi på söndag! Ska bli kul, kanske blir det lite shopping också, vem vet ;) Vi blev ju indelade i samma grupp på söndag med tanke på efternamnen :) Kanske man kan få henka på i bilen om då åker in med den :):) KRAM!!!

Thomas A sa...

Hej igen!
Vi kan ju inte stå och stampa i samma fotspår, så vad sägs om 3:45?
Självklart får du henka om jag tar bilen.
Kram!

Lina sa...

3:45 låter bra Thomas:)! Vi hörs närmare söndag! kram!