tisdag 16 juli 2013

Viktigt

Under arbetsintervjun för jobbet jag har nu var en av mina frågor om det fanns någon dusch på kontoret. En helt viktig och befogad fråga enligt mig. Sånt måste man ju bara veta, inte sant?! ;)
Nu när jag dessutom ska flytta så var jag såklart tvungen att ta reda på exakt hur långt det är från jobbet till nya bostaden. (som vi visserligen inte ännu flyttat in i) drygt 11,5 km! Så jäkla bra! Som gjort för massor av transportlöpning. Förra veckan drog jag igång! Transportlöpning är verkligen bra! Man slipper åka pendel och hinner massa annat!

9 kommentarer:

Petra sa...

Vad har du för ryggsäck Lina under transportlöpen? :)

Ida sa...

På mitt jobb har det under det senaste året renoverats och byggts om... Fick nyligen en smygtitt i bygget, och det fanns plötsligt dusch! Får kanske se till att börja springa till jobbet. Perfekt ju!

my sa...


såå Jättefin och bra blogg du har. Skulle vara kul om du ville gå in på min, jag brinner för fitness och hälsa. Är mitt i min karriär som riktar sig mer och mer mot just kost, hälsa och träning.

Mvh my :)

Http://blogg.missme.se/my

Bloggare för en jättebra modesidan där du kan hitta en massa fint till dig!

Lina sa...

Petra: jag har en Nathan hpl020, det är egentligen en vätskerygga. Den sitter väldigt bra och är liten och smidig!

Lina sa...

Ida: Wooooho!!! Skitbra ju!:-)

Lina sa...

My: Tack och vad kul att du också bloggar! Ska spana in sin sida!

sara sa...

Perfa ju! Transportlöpning är toppen. Jag har 7 km tiöö mitt jobb vilket är helt ok det med tycker jag :)

Petra sa...

Tack för tipset! Har ej hittat någon bra ännu :)

santionilsson sa...

transportlipa e de basta! min favo runda definitivt.. a sa latt a motivera sig. a nar man e lite kaxig kan de bli en omvag hem;) kram!