måndag 1 juli 2013

Hola amigos!

Back on track!
I helgen så har jag klättrat tillbaka.
Jag har värmt upp, startat lugnt och låtit kroppen vänja sig vid att träna igen efter att ha haft ett märkligt långvarigt virus i kroppen.
Den senaste veckan har det dessutom varit mycket på jobbet och på fritiden har jag och Daniel haft fullt upp med att leta framtida bostad. Det tar kraft kan jag säga.  Mycket att ta ställning till när man går i köpetankar. Träningen har därför fått stå i skuggan, vilket nog i och för sig varit bra, då jag NU är helt frisk utan bakslag kanske just pga. mjukstarten!
I morgon ska jag nog ta och gå på yoga efter jobbet. Jag misstänker att förmiddagen blir lite extra intensiv och kan behöva det inre lugn som yogan ger mig.
Jag ser för övrigt morgondagen som en kick-start. Från och med i morgon är det all in med träning igen! Jag känner för att dra ett streck över det som har varit och psykologiskt börja om. Satsa mot de lopp som väntar efter sommaren! Att svettas under ett bikram-pass är en helt rätt start!  
Hur går det för er kära vänner? Går träningen som den ska?

3 kommentarer:

FörortsPappan sa...

Träningen går bra! Hoppas att du är virusfri nu, det är oerhört tråkigt att ha ett segdraget virus ikroppen som vägrar ge sig. Man vill bara fortsätta leva, och träna, som vanligt. Lycka till!

Saras Träningsblogg sa...

Hääärligt att du är tillbaka!! Jag behöver dina inspiration :) hihi. Jo här går träningen framåt med och på söndag ska jag göra första delen i en svensk klassiker...vansbrosimmet startar jag med :)

Jenny B sa...

Härligt att du börjar kvickna till, inte kul med långdragna virusar! Träningen går prima, rev av 15 härliga km innan jobbet idag :)