fredag 26 september 2014

Hälsosam familj!

Hej kära vänner! Häromdagen så var jag inbjuden till kostrådgivaren Ulrica Davidssons boksläpp. Den nya boken har titeln "Hälsosam familj på 30 dagar". 
Boken som Ulrica lanserar innehåller hälsosamma recept som passar hela familjen. 
Nu, när jag nyligen blivit mamma till Anton så har jag funderat mycket på det här med kost och mat. Min ambition när Anton börjar äta är att han ska få i sig nyttig mat och att han ska få bra kostvanor redan från start och att vi inte ska hamna i falukorvsfällan. Jag känner ett enormt ansvar som förälder att Anton ska få i sig sådant som han mår bra utav. Det ansvaret kommer han ju i många år framöver vara för liten för att själv ta. Då jag gått i dessa tankar så kunde denna bok inte komma mer lägligt och att höra Ulrica berätta om den gjorde mig inspirerad! 
Jag har sedan tidigare flera av 
Ulrikas böcker och gillar de verkligen! De får en att inse att det inte behöver vara tråkigt att vara nyttig vilket jag fått uppfattning om att många tyvärr tänker. Jag är ingen köksguru direkt och uppskattar därför även att Ulricas recept inte är krångliga och att ingredienserna är enkla att hitta. 
Hur tänker ni som har barn kring kost?

Inga kommentarer: