måndag 2 september 2013

Tillbaka!

Två veckor i Spanien har svept förbi.
Min tanke var att jag skulle kunna sitta på det softa utomhus-haket och uppdatera bloggen då och då under semestern... MEN wifi:n där var inte alls som förra året. Det var så otroligt segt att kaffet som beställts in i stort sett hann drickas upp innan man hann göra ett dyft. Det finns helt klart roligare saker att göra än att irritera sig över ett nät som hänger sig! :) Att gå på jakt efter något annat surfställe kom inte heller på tal.
Jag valde att istället bara fokusera på att njuta av det som naturen har att delge i fantastiska Spanien. Havet, stränderna, maten, klimatet och bergen. Känslan av att göra det som just faller en in för stunden. Inga tider att passa utan bara känna efter hela tiden "vad vill vi nu?".  SÅ UNDERBART! Herregud vad jag behövde detta!
Och vad dessa veckor har stärkt mig. För varje dag som gick kände jag mig piggare och i bättre form.
Igår hade dock fina två veckor passerats och jag satte fötterna på svensk mark igen.
Direkt när jag klev ut från planet så kände jag det.
Jag drog in den krispiga luften i mina lungor.
Och JA, det kändes höstigt ute.
Det har  hunnit bli höst medans jag har varit borta!
Hm... sommarälskare som jag är så brottas jag faktiskt lite med detta och tycker att sommaren helt enkelt kunde få pågå ett tag till.
Men jag gillar faktiskt tidig höst , jag tycker det är en inspirerande period av någon anledning. Jag fasar mer för det som kommer efter den tidiga hösten..men, men det ska jag inte tänka på nu :)

Jag är inte bara tillbaka i Sverige. Jag var idag även tillbaka på spinningcykeln. Jag brände av ett  riktigt tufft pass och jag såg ut som en vild panda som badat efteråt. Jag tyckte väl att de som stod på tur för nästa spinnngpass tittade lite avskräckt på mig när jag vanklade ut från salen. När jag såg mig själv i spegeln i omklädningsrummet så förstod jag ju varför. Helt svart på kinderna. Snyggt! ;-)
 Men det är så det ska vara! Man vill ju inte se likadan ut innan som efter.
Man vill ju känna och se att man har tagit ut sig ordentligt!
 Endorfinkicken efter ett grymt spinningpass är fantastisk. Jag är gläd att jag gick dit!
Nu har jag varvat ner med en kopp te och ska snart gå och lägga mig. Hoppas ni har haft det jättebra och det känns kul att få blogga igen!

2 kommentarer:

Saras träningsblogg sa...

Va härligt att du haft det bra och kul att du är tillbaka!! ; )
Jag älskar hösten och ser fram emot det som kommer efter också ;) hehe

Jenny B sa...

Härligt att du är tillbaka, har saknat dig! Men helt rätt beslut att inte sitta och sura på med segt internet på semestern :)