onsdag 25 november 2009

Nya "kompisar"


Jag har varit och shoppat nya skor idag :) I början ska jag bara använda de på gymmet på bandet dock. Mina gamla skor känns ju fortfarande bra, men det känns också bra att ha nya fräscha skor med bra stöd på bandet då jag personligen upplever att löp steget förändras lite och "stötarna" blir hårdare. Jag tycker ju inte alls bandlöpning egentligen men ibland ger den här årstiden mig inget val. Det känns inte så kul att springa själv runt sjöarna eller i Ursvik på kvällarna när det är så mörkt och folktomt ute, jag känner mig bara ängslig och njutningen av löpningen försvinner. Jag försöker få in de flesta passen tidigt så jag kan springa ute, men ibland har jag bara möjlighet att träna sent på kvällen så då går jag till gymmet, för jag vill ju inte missa mina pass heller.

Jag provade allafall också ett par tävlingsskor men de var lite för stora tyvärr, men de har funnits kvar i mitt huvud (och hjärta) hela kvällen, jag MÅSTE köpa ett par!! Vad lätta de var, vägde ju ingenting!!!

Ett annat plus med mina nya skor är att jag troligtvis blir en mer omtyckt medlem på sats, jag vet inte riktigt vad personalen tycker om mina "terräng-löpta" skor :p

ps. Givetvis åkte ett par löparstrumpor ner i påsen, jag är ett STORT fan av löparstrumpor, ett måste i massor i en löpares garderob ;)

Inga kommentarer: