söndag 8 november 2009

Hälsomässa


Igår var jag på hälsomässan med mamma. Det var jättekul. Shoppade lite smått o gott ; strumpor, lösnummer från tidningar, tartexpålägg, knäckerbröd, duschkräm samt 2 förpackningar Musli av märket "Orka". Namnet låter så komiskt men den var jättegod! Mest glad är jag för strumporna, det är väldigt viktigt med bra strumpor när man springer. Det blir en helt annan känsla med rätt strumpor!

I övrigt så känner jag att veckan varit sisådär när det gäller träning. Jag har haft en känsla hela veckan av att "inte riktigt få till det". En "Svacka-light" skulle man kunna säga. Inte så mycket "träningsglädje" som vanligt, har mest kännt mig trött och frusen. Jag har jättemycket i skolan. Mycket att läsa och grupprbeten.
Idag hade jag tänkt få in att springa, drygt en mil. Men jag var på inflyttningsfest igår och även om jag inte alls drack mycket så kändes löpningen inte alls bra idag. Fick någon typ av kramp i foten, typ hålfoten(?) så det blev bara 5 km. Jag brukar aldrig få kramp men jag tror det kanske beror på någon form av vätskebrist.
Hur som hellst den kommande veckan så ska jag satsa lite extra för att få tillbaka träningsglädjen. Jag ska äta riktigt, riktigt bra mat och ta hand om mig själv!

4 kommentarer:

Kalle sa...

Så det blev ingen massagefåtölj då?
Hade ju varit jättebra mot krampen ha ha ha!

Anahita S sa...

Vem var du på inflyttningsfest hos?
Hör av dig i veckan så pluggar vi tillsammans. Frukost på Café Gusto kanske? Kram

Lina sa...

Kalle- Nej det blev ingen massagefåtölj, men var bra sugen... vet inte riktigt vart den skulle få plats här hemma bara... :)

Lina sa...

Anna- jobbar mkt nu och pluggar parallellt, veckorna blir inte alltid som man tänkt sig... rings imorrn! KRAM!!!