tisdag 1 april 2014

Rehabat!

Jag har sedan jag var i ungefär 18 graviditetsveckan haft ont i rygg och säte. Det hela har eskalerat desto längre in i graviditeten som jag har kommit. Nu har jag så ont att jag har svårt att sitta långa stunder och hela tiden när jag sitter är smärtan närvarande. Det är klart att det känns frustrerande och trist. Samtidigt så är det så här det är. Det är en relativt kort period i livet som dessutom kommer att leda till något väldigt gott. Jag får liksom stå ut i detta. Det kommer vara så värt alltihop sedan ändå, det är jag säker på! Det gäller att vara positiv, fokusera på det man kan istället för på det man inte kan. Precis som när man har vilken löparskada som helst :) När det gäller träning så fungerar spinning tex kanon, lika så crosstrainern maskinen och idag har jag provat något helt nytt, vattengymnastik för gravida. Jag har blivit remitterad av sjukvården och kommer att få gå dit en gång i veckan fram till midsommar! Det kändes som fantastiskt bra rehabträning. Att få känna sig så viktlös och lätt och att jobba mot vattnets motstånd föll mig i smaken! Jag fick en liten kick av detta! Dessutom så kan jag förhoppningsvis bromsa mina foglossningsbesvär med denna typ av träning! 
32 % to go! Ha en härlig tisdag gott folk!

4 kommentarer:

Linda sa...

Åh äntligen har du börjat blogga igen!:) Och stort grattis till graviditeten. Jag har läst din blogg något år och tycker den är så kul att läsa. Även fast du inte kommer springa så mycket nu en tid framöver så får man ändå lite inspiration av träning och hälsa. Må gott.

Petra sa...

Som sagt tidigare, du är fantastisk med din inställning och syn på livet. Så härligt att läsa.
Tack för ditt mail, jag blev glad för ditt svar och glad att du är tillbaka på bloggen.
Stort grattis till att du snart ska bli mamma. Vi hänger med här på din resa och hejar på :)

Lina sa...

Linda: tack så jättemycket!!! Det känns kul att börja blogga igen!! Ja, jag hoppas att det kan vara inspirerande även om träningen ser lite annorlunda ut nu:) tack för pepp!!

Lina sa...

Petra: vad glad jag blev av ditt mejl och kommentar!! :) tack så hemskt mycket!!!