söndag 20 oktober 2013

Nytändning

Nu ska jag tända om.
Tiden efter Berlin Marathon har varit lugn träningsmässigt.
Jag har behövt den här tiden för att ladda om. Utvärdera och finna ny träningsinspiration.
Löpningen har mestadels gått i lufstempo, bortsett från hässelbyloppet förra veckan såklart. I övrigt har jag spinnat och varit på två yogapass. Nu börjar jag dock känna att jag vill komma igång med träningen på riktigt igen.
Jag vill börja fundera på vilka mål som gäller inför 2014. Det gör man inte snabbt utan en viktig del när man sätter upp mål är att ge det tid. Att få fundera. Vad är realistiskt men samtidigt pirrigt och utmanande? Vad krävs? Vilka förutsättningar har jag? Osv.
Har ni börjat fundera på mål inför 2014?

4 kommentarer:

Saras Träningsblogg sa...

Spännande med nya mål! Mina mål hittills är att slutföra en svensk klassiker och att springa ett marathon. Sen ska jag gifta mig nära år också så kanske bästa bröllopsformen ;)

Malin sa...

Är anmäld till Berlin, blev inspirerad ;) hoppas på att bli uttagen :)

Anonym sa...

Min kommentar blev uppäten så jag försöker igen.

Jag ska springa en halvmara!

Och så vill jag passa på att tacka dig för en fantastisk blogg! Började springa först i våras, och sysslar för första gången i mitt liv med någon slags regelbunden träning. Att jag överhuvudtaget kom igång beror till jättestor del på dom inspirerande löparbloggar jag hittade, bland annat din. Har också plöjt igenom hela arkivet i din blogg under dom senaste veckorna när jag haft en monsterförkylning för att behålla springpeppen, och det har funkat utmärkt. Så tusen tack för att du delar med dig av dina tankar kring löpning, annan träning och livet rent allmänt, det har gett mig massor att få läsa om!

/Erika

Ida sa...

Mitt mål för 2014 är att klara mig igenom Göteborgsvarvet. Det var inte alls särskilt genomtänkt, men jag ska fasen fixa det ändå! :)