lördag 26 januari 2013

Underbart!

Jäklar vad jag gillar Mexico!
Igår åkte vi till ön Isla de Mujeres. För att komma dit tog vi en halvtimmes båttur från Cancun. När båten närmade sig ön så slogs man över hur klart och turkost vattnet var! Det såg ut som i en film med förstärkta färger, typ som i filmen "berättelsen om pi" för de som har sett den. SÅ fint!
 När vi väl var där hyrde vi en golfbil, som många åker runt i där, och med den utforskade vi hela ön som är ca. 8 km lång. Vi spenderade även natten på ön och idag softade vi på stranden där.
När vi nu på eftermiddagen var tillbaka på vårt hotell så sprang jag en skön mil. Snö och minusgrader känns rätt långt borta i nuläget och det är otroligt befriande att springa på barmark endast iförd i shorts och linne. Jag är rätt nöjd över att hittills ha sprungit 4 dagar av 5 i Mexico! :-)
Att springa tycker jag verkligen är ett bra sätt att utforska omgivningarna på samt att lära sig hitta. Sen så är det ju lite spännande också att inte ha en aning om vart en väg eller gata leder. :)
Hoppas ni mår fint och att ni tycker det är helt okej att träningsblogg goes reseblogg för ett tag :)
CIAO!
- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Thomas sa...

Oj vad underbart ni verkar ha det Lina!
Det är bara att njuta järnet för här hemma är det fortfarande vintrigt, även om värmen skall komma till veckan :-)

A.W och Flaggan sa...

Hola! Fantastiskt, låter hur skönt som helst. Hur går det med spanskan? Maten? Här är det fortfarande ganska kallt och grått.

Lina sa...

Thomas, flaggan och Anders: tack för era kommentarer, längtar tillbaka till mexico!

Anonym sa...

Hi there, I enjoy reading through your article. I wanted to write
a little comment to support you.
http://singaporetuitiontutoragency.webs.com/